IniciNoticiesPolíticaAVUI ES CELEBRA PLE EXTRAORDINARI, A PETICIÓ DEL PSC DE TORDERA, PER...

AVUI ES CELEBRA PLE EXTRAORDINARI, A PETICIÓ DEL PSC DE TORDERA, PER PARLAR SOBRE LA PRESUMPTE VINCULACIÓ DEL EX-GERENT D’URBANISME AMB LA TRAMA PRETÒRIA.

Aquesta tarda s’ha convocat el ple extraordinari demanat per el PSC de Tordera per parlar sobre la presumpte relació de l’antic gerent d’Urbanisme de Tordera amb la trama de corrupció urbanística del cas Pretòria.

Els socialistes sol·liciten que el plenari municipal aprovi la contractació dels serveis d’una auditoria, que hauria de determinar si s’han produït irregularitats que suposin un delicte. En aquest cas, assenyala el PSC, que se n’hauria d’informar a la Fiscalia. Immediatament després, la formació exigiria el cessament de la regidora d’urbanisme i la dimissió de l’alcalde. Escoltem Josep Romaguera.
Des de que es va conèixer la notícia de la presumpte vinculació de Xavier Surinyach amb el cas Pretòria, el govern local de Tordera sempre se n’ha desvinculat dels fets, assenyalant que el consistori mai no ha estat objecte d’investigació en aquest cas, i ha atribuït les acusacions del PSC a interessos partidistes. El ple extraordinari començarà a les 7 de la tarda i el podreu seguir en directe per Ràdio Tordera.

ÚLTIMES NOTÍCIES