IniciNoticiesPolíticaL'abastament d'aigua potable a Tordera en situació de sequera és un dels...

L’abastament d’aigua potable a Tordera en situació de sequera és un dels punts destacats de l’ordre del dia del ple de l’Ajuntament d’aquesta tarda

La sessió començarà a les 19:00h i la podreu seguir per la Ràdio i el canal de Youtube

L’Ajuntament de Tordera convoca aquesta tarda el ple de juliol amb 13 punts en l’ordre del dia més el temps dedicat a precs i preguntes. En la part resolutiva destaquen l’aprovació inicial de l’Ordenança municipal reguladora de la gestió del subministrament per a l’abastament d’aigua potable del municipi de Tordera en situació de sequera. La determinació de les dues festes locals per a l’any 2024. L’aprovació de la revisió de preu del contracte de concessió del servei públic de la Llar d’infants municipal, per al curs 2021/2022 així com l’ aprovació de la sol·licitud per impulsar un Pla Educatiu d’Entorn (PEE) al municipi mitjançant un conveni amb el Departament d’Educació.

El ple també porta a aprovació el conveni d’encàrrec de gestió entre el Consell Comarcal del Maresme i l’Ajuntament de Tordera per a la contractació conjunta esporàdica del Servei de Mobilitat Internacional Jove del Maresme 2023-2027.

A l’ordre del dia també hi ha la verificació del text refós de la modificació puntual del PGOM (Pla General d’ordenació del municipi) per a la utilització del sistemes de parcs i jardins i equipaments de devesa.

L’aprovació definitiva de l’expropiació total de la finca número 20 del Projecte d’expropiació de les obres d’urbanització del Sector de la Mina i denominació d’un nou carrer al sector de la Mina d’Or.

El ple començarà a les 19:00h a l’antic hospital de pobres i el podreu escoltar en directe per Ràdio Tordera i el canal de YouTube.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES