IniciNoticiesPolítica13.434 torderencs estan cridats diumenge a les urnes. Tots els col·legis electorals...

13.434 torderencs estan cridats diumenge a les urnes. Tots els col·legis electorals estan a punt per a la celebració de les eleccions generals espanyoles.

Els torderencs i torderenques convocats a les urnes a les eleccions generals d’aquest diumenge són uns 13.434, unes 837 persones més que fa 4 anys. Les persones que vagin a votar es trobaran les paperetes corresponents a les candidatures que concorren als comicis conjuntament amb les paperetes de color sèpia pel senat. L’electorat torderenc podrà exercir el dret a vot a les 20 meses electorals del municipi.

Els punts de votació seran l’escola Ignasi Iglesias, escola Serra de Miralles, Escola La Roureda i Institut Lluís Companys. La jornada electoral començarà a les 8 del matí amb la constitució de les meses a càrrec dels presidents, vocals i suplents que van ser escollits per sorteig públic. La jornada electoral començarà a les 9 del matí i acabarà a les 8 del vespre quan començarà el recompte. La secretària municipal, Marta Portella, aprofita l’ocasió electoral per recordar que per votar cal presentar un document original d’identificació.

Portella eleccions 1

“sempre hi ha d’haver la fotografia per identificar la persona”

La secretària municipal recorda que durant la jornada de diumenge, l’Ajuntament de Tordera estarà obert per atendre els electors que tinguin alguna incidència amb el cens electoral i per consultes referents a les eleccions. En aquesta ocasió els electors trobaran dues urnes i dues paperetes de diferent colors.

Portella eleccions 2

L’emissora municipal Ràdio Tordera, farà diumenge una cobertura informativa de la jornada electoral a la població. A partir de les 9 del matí s’oferiran butlletins informatius propis, a les 10:00 i 13:00 del migdia, i a les 18:00  i 20:00h de la tarda per donar a conèixer els índexs de participació i les possibles incidències de la jornada. A les 8 del vespre, darrera connexió amb els corresponsals i balanç de participació. A partir de les 21h oferirem un programa via youtube en directe per conèixer els resultats a Tordera  i les reaccions dels polítics locals. La jornada electoral també es podrà seguir a través de la xarxa a www.radiotordera.cat  i a les xarxes socials, a través de l’etiqueta #23JTordera.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES