IniciNoticiesRegidoriesTordera impulsa un projecte d'eficiència energètica per al sector empresarial

Tordera impulsa un projecte d’eficiència energètica per al sector empresarial

Es tracta d’una iniciativa adreçada a les empreses i serveis de Tordera, que té com a finalitat proporcionar un servei gratuït d’avaluació i assessorament personalitzat en eficiència energètica.

L’Ajuntament de Tordera, en col·laboració amb l’Àrea General d’Economia i la regidoria de comerç, amb el suport de la Diputació de Barcelona, ha anunciat el llançament d’un nou projecte destinat a les empreses locals. Aquest programa innovador consta de diverses fases amb l’objectiu de proporcionar un diagnòstic, anàlisi i obtenció de patrons per optimitzar els recursos energètics, implementar accions sostenibles i obtenir informació sobre ajuts i subvencions disponibles.

Mitjançant l’adopció de mesures i tecnologies eficients, es pretén reduir el consum d’energia, la qual cosa es traduirà en factures energètiques més baixes. Aquesta iniciativa té un impacte especialment positiu per a les llars i les empreses, ja que els permetrà destinar els estalvis obtinguts a altres àrees importants o inversions. Ho detalla el regidor de comerç, Aniol Canals.

Aniol projecte comerç 1

“el projecte comptarà amb 6 fases i ara ens trobem en la fase inicial”

L’Ajuntament de Tordera té com a objectiu facilitar l’accés a aquest tipus d’iniciatives per a les empreses locals, promovent la col·laboració i el treball en equip per aconseguir un millor benestar i rendiment empresarial. La participació en aquest projecte, que inclou assessorament i tallers formatius, és totalment gratuïta per a les empreses interessades. El programa s’iniciarà durant l’any 2023 i finalitzarà al 2024. Segons Canals ara es troben en una fase inicial on s’ha presentat a les empreses del polígon industrial.

Aniol projecte comerç 2

L’ampliació de l’eficiència energètica permet reduir la quantitat d’energia requerida per dur a terme les tasques diàries, disminuint així la dependència de recursos energètics externs i millorant la seguretat energètica del municipi.

A més, l’adopció de mesures d’eficiència energètica contribueix a la reducció d’emissions de gasos d’efecte hivernacle i altres contaminants associats a la generació i consum d’energia. A través de la disminució del consum energètic, s’està col·laborant activament en la lluita contra el canvi climàtic i la contaminació de l’aire.

La implementació de mesures eficients no només té un impacte ambiental positiu, sinó que també millora les condicions de confort als edificis i als espais habitables. Gràcies a un millor aïllament tèrmic, l’ús de sistemes de climatització eficients i un control adequat de la il·luminació, es crea un entorn més còmode i saludable per als residents i treballadors.

Les empreses interessades en obtenir més informació o inscriure’s en aquest projecte de eficiència energètica poden fer-ho a través del correu electrònic promocioeconomica@tordera.cat o trucant al 937642816. No deixeu passar aquesta oportunitat de millorar la sostenibilitat del vostre negoci i contribuir al futur energètic de Tordera.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES