IniciNoticiesCulturaLa biblioteca de Tordera acull una exposició que ens aproxima al món...

La biblioteca de Tordera acull una exposició que ens aproxima al món dels ocells

La mostra es podrà visitar fins el 26 de juliol en l’horari habitual de l’equipament

La Biblioteca de Tordera acull fins al 26 de Juliol la mostra Ocellam, que vol aproximar els visitants al món dels ocells tot coneixent els textos que ens han deixat diversos escriptors sobre aquests animals.

Els ocells són motiu d’estudi des de l’ornitologia, però també són protagonistes de textos, cançons o pintures. L’exposició tria set espècies d’ocells (oreneta, rossinyol, pardal, colom, corb, oriol i merla) i ens presenta els textos de diversos autors reconeguts que han escrit sobre ells. És el cas de Jacint Verdaguer, Josep Maria de Sagarra, Josep Carner, Pere Quart o Joan Amades. Sílvia Anfrons, és directora de la biblioteca.

Ocellam

“l’exposició ens destaca la figura dels ocells gràcies a la literatura”

La proposta també centra l’atenció en dues figures que tenen una estreta relació amb els animals de plomes. És el cas de Peter Pan (el nen-ocell creat per James Barrie) i Papageno (l’ocellaire encarregat d’atrapar ocells per a la Reina de la nit a canvi de menjar i beure, de l’òpera La flauta mágica de Mozart). Aquesta exposició, produïda per Tantàgora i que fa itinerar la Diputació de Barcelona, es podrà veure a Tordera, en l’horari habitual de la biblioteca fins el 26 de Juliol.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.