IniciNoticiesMedi ambientAvís per temperatures extremes per avui dimarts

Avís per temperatures extremes per avui dimarts

Protecció Civil ha demanat evitar les activitats a l’aire lliure a les hores centrals del dia i hidratar-se bé, sobretot els nens i les persones grans

Protecció Civil ha demanat que s’evitin les activitats a l’aire lliure a les hores centrals del dia, entre les 12 i les 16 hores, i que s’extremi la precaució a les platges. En general, es recomana no estar gaire temps exposat al sol, fer servir crema solar, ulleres i gorra i vigilar que els nens i la gent gran s’hidratin.

És bo que tothom begui molta aigua i s’evitin l’alcohol i els àpats copiosos. També cal assegurar-se que les mascotes tinguin aigua abundant i que s’estiguin a l’ombra.

Si a casa no es disposa d’aire condicionat o ventiladors, és recomanable passar com a mínim un parell d’hores en un lloc climatitzat, com ara un centre comercial o un equipament públic, com poden ser les biblioteques o piscines municipals. Recordava alguns consells, el regidor de Salut, Xavier Pla.

Pla onada calor

“cal tenir cura de les persones vulnerables davant possibles cops de calor”

La calor excessiva pot provocar esgotament, deshidratació, cops de calor, rampes o erupcions cutànies. Per qualsevol incidència, columna de foc o emergència truqueu al 937640615 o 112.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES