IniciNoticiesCulturaEL VEÏNAT DE SANT PERE CELEBRA A PARTIR D’AVUI EL GRUIX DE...

EL VEÏNAT DE SANT PERE CELEBRA A PARTIR D’AVUI EL GRUIX DE LES ACTIVITATS DE LES FESTES PATRONALS.

L’associació de veïns de Sant Pere organitzen aquest cap de setmana el gruix de les activitats de les festes. Avui a partir de dos quarts de 10 es farà el sopar popular, a la pista de Sant Pere, seguidament ball popular amb el grup sant peter group. Aquest grup és una de les principals novetats de la festa, tal i com explica Josep Mediavilla.

Dissabte, 3 de juliol començaran les activitats a les 12 del migdia amb trencada d’olles i bany d’escuma, a les 5 festa popular infantil, a la zona de la pista poliesportiva. A la mateixa hora futbol sala, també a les 5 obertura de l’exposició del concurs de pintura i dibuixos infantils, al local social de l’avinguda Montseny, 21. A la tarda començaran partits de futbol sala infantil, d’hoquei patins, i exhibició de patinatge artístic, de la secció de patinatge artístic, a la pista poliesportiva. A les 11 de la nit tindrà inici el correfoc amb la colla de diables de Tordera, seguidament concert jove amb els grups Sandman, Takikardia i Abeja Reina, a la pista poliesportiva. A dos quarts de 12 començarà el ball amb el grup sant peter group a la pista del parc de sant pere.

Finalment diumenge, 4 de juliol a les 6 de la tarda tindrà lloc l’actuació d’en Miquelet Pallasso. A les 7 cantada d’havaneres, pel grup La Barretina, a la mitja part, rom cremat i homenatge a la persona de més edat del veïnat. A les 8 del vespre Mostra de cursos de música, sevillanes, tai-xi, gimnàstica i Ioga. Seguidament recital de música clàssica, a càrrec del tenor Albert Deprius, acompanyat al piano per Maria Àngels Soteras. I després l’exhibició de ball de bastons per els bastoners de sils. Escoltem Josep Mediavilla.

La proclamació de la pubilla i dames d’honor de Sant Pere i ball posaran punt i final a les activitats de les festes.