IniciNoticiesCulturaL’ASSOCIACIÓ LA NOSTRA DANSA COMENÇA AVUI LES AUDICIONS D’ESTIU I EL CURSET...

L’ASSOCIACIÓ LA NOSTRA DANSA COMENÇA AVUI LES AUDICIONS D’ESTIU I EL CURSET DE SARDANES.

L’associació sardanista la Nostra dansa ha organitzat com ja és habitual, per aquest estiu, diverses audicions de sardanes i el curset per aprendre’n. Tots aquests actes es celebraran a la plaça de l’església. Per sant Joan van començar les audicions d’estiu que continuaran aquesta nit. Avui tocarà la cobla Costa Brava que oferirà les següents sardanes:

Sardanes a la lluna (Josep Capell), La sardana del rector (Ricard Viladesau), Com a casa (Conrad Rafart), Vigatana (Josep Saderra), Cors Gironins (Ricard Viladesau) i Sota el mas ventós (Jaume Bonaterra). El membre de la Nostra Dansa, Joaquim Costas explica que les audicions s’allargaran fins a la festa major.

En aquesta ocasió, aquest diumenge 4 de juliol actuarà el grup Sants&fot, a partir de les 8 del vespre a la plaça de l’església.

Aquest dies també comença el curset de sardanes per a nenes i nenes a partir de 5 anys, que es realitzarà els dimarts de un quart de 8 a un quart de 9 del vespre i els divendres de dos quarts de onze a dos quarts de dotze de la nit.

Totes les persones que es vulguin apuntar en el curset, ho poden fer abans del seu inici a la mateixa plaça. Les audicions d’estiu i el curset de sardanes es realitzaran durant el juliol i l’agost a la plaça de l’església.