IniciNoticiesSocietatEls contractes de lloguer que es renovin a partir del juliol es...

Els contractes de lloguer que es renovin a partir del juliol es podran apujar sense límit

Des de moviment per l’habitatge es recomana continuar abonant el lloguer que es pagava i no marxar, encara que el contracte hagi acabat, fins que s’arribi a un acord entre llogaters i propietari.

El govern espanyol ha eliminat la mesura que obligava a prorrogar els contractes durant mig any amb les mateixes condicions en cas de venciment. Això vol dir que, els propietaris de pisos de lloguer podran apujar el preu sense límit quan es renovin els contractes, a partir d’aquest juliol.

El ministeri d’Economia ha decidit excloure la pròrroga de sis mesos que els inquilins podien demanar als propietaris en cas de venciment de contracte. Carme Arcarazo Representant Sindicat de Llogaters de Catalunya

Lloguers 1

“els llogaters estan totalment desprotegits”

Nadia Calviño, vicepresidenta i ministra d’Afers Econòmics, ha assegurat que la llei d’habitatge, vigent des de finals de maig, ja preveu mesures per evitar els augments abusius dels preus de lloguer. Tot i això, les organitzacions del moviment per l’habitatge preveuen un allau de desnonaments i un augment generalitzat dels lloguers.

Lloguers 2

Davant d’aquesta situació, des de moviment per l’habitatge es recomana continuar abonant el lloguer que es pagava i no marxar, encara que el contracte hagi acabat, fins que s’arribi a un acord entre llogaters i propietari.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.