IniciNoticiesEducacióEl val escolar de 100 euros es comença a rebre aquest juliol

El val escolar de 100 euros es comença a rebre aquest juliol

El xec per comprar material escolar s’enviarà al domicili o es podrà descarregar per internet

Les famílies dels alumnes de primària rebran aquest estiu dos xecs per un valor total de 100 euros per a la compra de material escolar.

Segons ha anunciat la consellera d’Educació, Anna Simó, al Parlament, aquest dimecres, s’han començat a enviar les cartes a les famílies, que les rebran en els pròxims dies i ja podran activar el xec. 

Els vals seran per a tots els estudiants que el curs que ve facin primària, és a dir, que estudiïn de primer a sisè, en centres públics o concertats, inclosos els d’educació especial. 

Els diners es podran destinar a l’adquisició de llibres, diccionaris, papereria, material d’escriptura, calculadores, motxilles o jocs educatius.

Aquesta ajuda és universal, és a dir, l’ha de rebre tothom al marge de la renda de cada llar. Responem aquí algunes preguntes sobre el funcionament d’aquests xecs. 

El Govern s’ha compromès a actualitzar el cens dels alumnes de primària diverses vegades perquè ningú es quedi sense l’ajuda. Es faran, concretament, fins a tres actualitzacions del cens, al juny, al setembre i a l’octubre. En els primers quinze dies després de les dates indicades, s’habilitaran els vals per al nou alumnat, que es podran obtenir a través del web valescolar.cat o el 012.

El xec s’enviarà al domicili o es podrà descarregar per internet.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES