IniciNoticiesEsportsJa podeu votar el clip de l'any 2022-23 de la Gala de...

Ja podeu votar el clip de l’any 2022-23 de la Gala de l’esport torderenc

Enguany s’ha incorporat una nova categoria oberta a la votació del públic per escollir el moment de la temporada més divertit

El proper dimecres 28 de juny el Teatre Clavé acollirà la vuitena Gala de l’esport torderenc. Una trobada esportiva que reconeix l’esforç dels clubs i esportistes que competeixen durant tota la temporada, defensant el nom del nostre municipi. Conservant l’essència i el format habitual d’edicions anteriors, aquest any s’entrenaran 6 premis. Amb la novetat que hem incorporat una nova categoria oberta a la votació del públic. Es tracta del “Clip de l’any”, una selecció de vídeos que hem penjat a les xarxes socials de l’emissora i del Show dels Esports perquè tothom pugui votar el que més li agrada. Aquesta nova categoria té la voluntat de potenciar la feina digital que s’ha fet al llarg d’aquests mesos, però des d’una vessant més divertida. Ho detalla el director de Ràdio Tordera, Albert Sabater.

Albert Sabater gala 2

“s’haurà d’escollir entre diferents clips del que ha estat la nostra cobertura de tota la temporada”

Teniu fins al dimarts 27 de juny, per votar el clip que més us agrada. El mateix dia de la Gala (19:30h) es desvetllarà el moment més divertit de la temporada.

A través de les xarxes socials de Ràdio Tordera es pot fer la votació o a través d’aquest formulari.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES