IniciNoticiesPolíticaElisabet Megias aposta pel manteniment dels equipaments municipals, la generació de feina...

Elisabet Megias aposta pel manteniment dels equipaments municipals, la generació de feina i la millora en seguretat i neteja com a prioritats de la legislatura

La nova alcaldessa valora positivament el pacte entre Junts, PSC i Més Tordera que, segons diu, donarà estabilitat i tranquil·litat.

La nova alcaldessa de Tordera, Elisabet Megias ha anunciat que el proper dijous, 29 de Juny es convocarà el ple on s’aprovarà l’organització municipal. Aquí es donarà compte, entre d’altres, del nou cartipàs municipal. Un nou cartipàs que es coneixerà a finals de setmana i principis de la vinent. Elisabet Megias avança que el nou govern estarà dividit en 5 àrees: regim interior, territori, serveis a les persones, serveis públics i economia. L’alcaldessa parla d’un treball transversal entre regidories i el treball per objectius.

Megias 1

Sobre prioritats de la legislatura, Megias detalla una feina de manteniment dels equipaments municipals; feina en millorar la neteja i la seguretat i generar oportunitats de feina pels torderencs i torderenques. La nova alcaldessa valora positivament el pacte entre Junts, PSC i Més Tordera que, segons diu, donarà estabilitat i tranquil·litat.

Megias 2

“aquest era l’objectiu del pacte, portar estabilitat en el dia a dia”

Elisabet Megias reitera la seva predisposició a tirar endavant amb l’oposició els temes prioritaris per Tordera, sense deixar de banda l’acord de govern.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES