IniciNoticiesCulturaLA REVETLLA DE SANT JOAN A LA PLAÇA DE L’ESGLÉSIA OBRE LES...

LA REVETLLA DE SANT JOAN A LA PLAÇA DE L’ESGLÉSIA OBRE LES ACTIVITATS D’ESTIU ORGANITZADES PER L’ASSOCIACIÓ LA NOSTRA DANSA

El passat dimecres 23 de juny l’Associació La Nostra Dansa va celebrar un any més la Revetlla de Sant Joan a la Plaça de l’Església. Aquesta activitat serveix per obrir el cicle de ballades de sardanes i balls folk tradicionals que l’entitat prepara per aquests mesos d’estiu i els dies de festa Major. Joaquim Costas, membre de l’entitat, valorava positivament la revetlla de Sant Joan a la plaça. Escoltem-lo.

Costas recorda els dies de ballades de sardanes i balls folk tradicional i també que aquest proper dimarts 29 de juny es posarà en marxa, un any més, el curset per aprendre a ballar sardanes.

Tant les audicions de sardanes com els balls folk tradicionals es faran a la Plaça de l’Església. La primera audició serà aquest proper divendres 2 de juliol, a dos quarts d’11 de la nit amb la cobla Costa Brava. I el diumenge 4 de juliol a les 8 del vespre el ball amb el grup Sants & Fot.

ÚLTIMES NOTÍCIES