IniciNoticiesCulturaL’ASSOCIACIÓ DE VEÏNS DE SANT ANDREU, SANT JAUME I MAS MARTÍ CELEBREN...

L’ASSOCIACIÓ DE VEÏNS DE SANT ANDREU, SANT JAUME I MAS MARTÍ CELEBREN LES FESTES PATRONALS

L’Associació de Veïns de Sant Andreu, Sant Jaume i Mas Martí van començar aquest passat de setmana les festes de Sant Joan, que s’allargaran fins diumenge.

El campionat del TRUC va servir per obrir les activitats que continuaran aquest dimecres, revetlla de Sant Joan. Hi haurà l’actuació del duet Angel i Pol i es podrà començar a votar per a la pubilla del veïnat. Dijous, 24 de Juny continuaran les activitats a partir de dos quarts de 11 del matí amb una Xocolatada. Sole Marquez, presidenta de l’associació de veïns, ens explica les activitats del dia de Sant Joan.

Divendres, 25 de juny de 5 a 9 del vespre es realitzarà El rap Maresme una prova comarcal de grups de rap. A les 8 del vespre caminada popular, a les 10 correfoc amb la colla de diables i finalment a les 11 de la nit, concert jove.

Coincidint amb el cap de setmana, l’associació de veïns organitza diverses activitats per a tota la família. Solè Marquez explica les activitats de dissabte, 26 de juny.

Finalment, diumenge 27 de juny a les 1 del migdia vermut popular al local, a les 8 del vespre sardinada popular i com a fi de festa a les 10 de la nit exhibició de ball a càrrec de l’escola de dansa Cristina Llobet. Enguany, l’associació recorda a tots els actes de les festes, es celebren a la pista poliesportiva, al costat del local social.

ÚLTIMES NOTÍCIES