IniciNoticiesCulturaAquest cap de setmana arriba la “Nit de Bruixes” a Tordera

Aquest cap de setmana arriba la “Nit de Bruixes” a Tordera

L’activitat està impulsada per l’associació d’artesans, l’AFET, L’Associació de Dones i la Colla de diables

Neix la “Nit de Bruixes” a Tordera, una jornada d’activitats en tarda, vespre i nit. El Parc de la Mullera acollirà aquest dissabte 10 de juny una jornada de múltiples activitats en un entorn idíl·lic i familiar.

L’Associació d’Artesans de Tordera, l’AFET, l’Associació de Dones i la Colla de Diables de Tordera  organitzen una “nit de bruixes” amb concerts, espectacles, llegendes, un aquelarre i activitats per a tota la família. Les quatre entitats ‘s’han unit per crear un espai immersiu: decoració i vestuaris en honor a la jornada.

La Nit de Bruixes s’obrirà amb l’explicació d’un conte infantil a càrrec de l’Associació de Famílies Especials de Tordera. Ho explica la seva portaveu, la Jèssica Gonzalez.

Nit bruixes 1

“tindrem taller per nens i adults”

La Nit de Bruixes, i per tant tots els tallers i jocs infantils, comptarà amb una adaptació especial per a les persones amb neurodiversitat.

Des de l’Associació d’Artesans també col·laboraran amb activitats, així com en l’organització dels paradistes. Espais de venda de productes d’artesania relacionada amb les bruixes i les llegendes. El que estarà també relacionat son els espectacles. Balls i performance que proposen l’Associació de Dones.

La Nit de Bruixes també tindrà foc i fum. Els Diables de Tordera participaran dels espectacles i activitats, però no fallarà el foc. Ho explica en Ferran de la Colla de Diables al programa Tordera en Directe.

Nit bruixes 2

“Tindrem espectacle de foc i tabalada”

La jornada acabarà amb concerts de grups i dj locals, que s’anunciarà en breus.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES