IniciNoticiesComerçKave Home obre el centre logístic de Tordera

Kave Home obre el centre logístic de Tordera

La instal·lació, que tindrà una capacitat de gestió de més de 40.000 paquets diaris, compta amb 59 molls de càrrega i una capacitat d’emmagatzematge de 50.000 palets i 14.500 cubetes.

La marca gironina de mobles i decoració de disseny obre la nova plataforma logística a la zona de la Mina d’Or a Tordera. La companyia ha invertit 45 milions en la construcció de la primera nau, de 50.000m2 i 17 metres d’alçada, acabada a finals del primer trimestre del 2023.

El macro complex logístic inclou un centre de reciclatge i recuperació de mobiliari, una àrea de R+D i suposarà la creació de 150 nous llocs de treball. A més a més, el 40% de la seva activitat operativa serà automatitzada.

La instal·lació, que tindrà una capacitat de gestió de més de 40.000 paquets diaris, compta amb 59 molls de càrrega i una capacitat d’emmagatzematge de 50.000 palets i 14.500 cubetes. Està equipada amb un sistema de cintes automatitzat que distribueix els productes des de les prestatgeries a les zones de manipulació i molls de forma autònoma, per crear processos de treball eficients i eficaços, aconseguint una capacitat productiva de fins a 3.000 paquets/hora. A més, tot l’equip logístic de la companyia s’ha traslladat a les instal·lacions per operar des de la plataforma.

Kave Home fa una clara aposta per la innovació i la sostenibilitat per continuar expandint-se, alineant la seva plataforma logística amb el projecte Kave Cares. Les instal·lacions disposen de la certificació BREEAM (certificat internacional de sostenibilitat dels edificis), generen energia íntegrament utilitzant plaques fotovoltaiques amb una producció de 5.500 megawatts per hora i any, cosa que permet un proveïment autosuficient i milloren el confort tècnic dels treballadors amb sistemes de calefacció i recirculació de l'aire. 

ÚLTIMES NOTÍCIES