IniciNoticiesEsportsAquest dissabte la Penya del Bistec serà l'amfitrió en el Campionat de...

Aquest dissabte la Penya del Bistec serà l’amfitrió en el Campionat de Catalunya de Bitlles Catalanes en categories infantils

Clubs d’arreu de Catalunya estaran representats a l’edició d’enguany on participaran al voltant de 45-45 jugadors/es. Els 4 jugadors de l’entitat torderenca són els màxims favorits

Les pistes del Parc de la Sardana de Tordera acolliran la XXIII edició del Campionat de Catalunya Individual Infantil aquest dissabte 3 de juny. El Club de Bitlles la Penya del Bistec és l’entitat torderenca que organitzarà aquesta competició. Els 8 millors classificats de cada categoria infantil (benjamí, aleví, infantil en masculí i femení) jugaran el campionat després d’haver-se guanyat un lloc als Circuits Individuals Infantils. Quim Caballé president del club destaca que la rellevància que han tingut els jugadors infantils de Tordera ha fet que novament el nostre municipi aculli aquest esdeveniment.

Quim Caballé 1

“la pròpia federació ens va demanar si podíem repetir 5 anys després”

La competició començarà a les 10h del matí amb la primera partida. Serà una jornada oberta a tothom i amb molt de nivell. Clubs d’arreu de Catalunya estaran representats a l’edició d’enguany on participaran al voltant de 42-45 jugadors/es. La Penya del Bistec de Tordera compta amb 4 jugadors en la categoria masculina. De fet, segons en Quim Caballé són els màxims favorits.

Quim Caballé 2

“tenim a la final dels 4 jugadors, 3 que ja han sigut campions en altres categories”

Des del club torderenc conviden a la gent del poble que s’acosti al Parc de la Sardana el dissabte al matí. Aquesta competició catalana rep el suport de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling, el Consell Català de l’Esport, la Unió de Federacions Esportives de Catalunya i l’Ajuntament de Tordera.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES