IniciNoticiesPolíticaERC amb la candidata Marta Paset es presenta sota el lema “Canvi...

ERC amb la candidata Marta Paset es presenta sota el lema “Canvi per Tordera”

Paset destaca la construcció d’un centre cívic amb espais polivalents per a les entitats, fer de Tordera un poble cuidador i caminar cap a la transició ecològica.

Durant aquesta campanya electoral Ràdio Tordera entrevista a tots els candidats que es presenten en les eleccions municipals del diumenge, 28 de maig.

Avui dijous, és el torn d’ERC una candidatura encapçalada per la regidora Marta Paset. Els republicans tenen 5 regidors/es al consistori, a l’oposició. Entre les cares noves de la candidatura destaquen Alex Gispert i Mònica Dieguez. Els actuals regidors Jordi Romaguera, Cinta Alcacer i Natàlia Perez deixaran l’acte de regidor/a.

ERC es presenta amb el lema “Canvi per Tordera”. Segons Paset, “son la única alternativa de canvi a Tordera”.

ERC 1

Sobre propostes bandera de la candidatura, Marta Paset destaca la construcció d’un centre cívic amb espais polivalents per a les entitats, fer de Tordera un poble cuidador i caminar cap a la transició ecològica.

ERC 2

“Hem reconvertit la proposta d’un ateneu popular a un centre cívic”

L’entrevista amb la candidata d’ERC, Marta Paset la podreu escoltar íntegrament desprès de l’informatiu de les 10 del matí i les 7 de la tarda o a través de pàgina www.radiotordera.cat. Demà serà el torn de la candidata de Junts per Tordera, Elisabet Megias.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES