IniciNoticiesEsportsL’Hèctor Pavón participarà al campionat d’Espanya cadet absolut amb la selecció catalana...

L’Hèctor Pavón participarà al campionat d’Espanya cadet absolut amb la selecció catalana de Taekwondo

El torderenc ha estat seleccionat gràcies als bons resultats dels últims campionats, sobretot al proclamar-se campió de Catalunya

Aquest dissabte 20 de maig, el torderenc Héctor Pavón, alumne del TKD+Tordera participarà al campionat d’Espanya Cadet, a Cartagena, Murcia. Ho farà amb la selecció Catalana de Taekwondo en un certamen amb els millors esportistes autonòmics. En aquestes setmanes prèvies a la competició, l’Héctor ja s’ha entrenat a les instal·lacions del CAR de Sant Cugat amb la selecció catalana per el nou repte. A més, també l’hi han fet entrega de la seva equipació com a membre de la selecció. L’Oscar Pavón, responsable i mestre del TKD+Tordera, matitzava que és un pas molt important per l’Héctor.

Oscar Pavón 1

“participEN tots els campions autonomics”

El torderenc ha estat seleccionat gràcies als bons resultats dels últims campionats, sobretot al proclamar-se campió de Catalunya. El seu mestre destacava que ha millorat la condició física.

Oscar Pavón 2

L’Hèctor sempre ha compaginat el taekwondo amb els estudis i la seva vida personal, per això des del club han volgut destacar el treball, l’entrega i el sacrifici que ha fet al llarg d’aquest anys.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES