IniciNoticiesPolíticaMoviment Veïnal per Tordera amb el candidat Juanje Martin es presenta sota...

Moviment Veïnal per Tordera amb el candidat Juanje Martin es presenta sota el lema “Ara toca Tordera”

Sobre propostes bandera de la candidatura, el partit proposa polítiques dirigides a la gent gran i la gent jove.

Durant aquesta campanya electoral Ràdio Tordera entrevista a tots els candidats que es presenten en les eleccions municipals del diumenge, 28 de maig.

Avui dimarts, és el torn del Moviment Veïnal per Tordera una candidatura encapçalada per Juanje Martin. El partit independent, després de no aconseguir representació fa 4 anys, es torna a presentar a les eleccions i repeteix amb Juanje Martin com a candidat. L’acompanyen a la llista noms com Carolina Soler i Andy Lopez.

Moviment Veïnal per Tordera es presenta amb el lema “Ara toca Tordera”. Segons Martin, amb l’objectiu d’incentivar la pertinença i el producte local.

MVxT 1

“cal potenciar el comerç local”

Sobre propostes bandera de la candidatura, Juanje Martin destaca les propostes dirigides a les persones grans, amb la creació d’una targeta més 65.

MVxT 2

L’entrevista amb el candidat de Moviment Veïnal Tordera, Juanje Martin la podreu escoltar íntegrament desprès de l’informatiu de les 10 del matí i les 7 de la tarda o a través de pàgina www.radiotordera.cat. Demà serà el torn del candidat de VOX, Eric Pèrez.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES