IniciNoticiesCulturaEls torderencs Carla Barceló i Jordi Duran, escollits representants del Maresme de...

Els torderencs Carla Barceló i Jordi Duran, escollits representants del Maresme de Pubillatge

Tordera és històricament un dels municipis més implicats en el pubillatge, també del Maresme. Sense anar més lluny, en els últims 5 anys sempre hi ha hagut representació.

Aquest cap de setmana s’ha celebrat la proclamació comarcal del pubillatge del Maresme per aquest 2023. Tordera hi tindrà representació, després que la proclamació del certamen concedís els càrrecs a dos dels actuals representats del pubillatge torderenc.

Carla Barceló, pubilla de Tordera, ha estat escollida Primera Dama del Maresme 2023. Una distinció de la qual es mostra molt orgullosa.

Pubillatge Carla

“han estat dies intensos i molt emotius”

L’Hereu de Tordera, Jordi Duran, ha aconseguit ser proclamat Hereu del Maresme d’aquest any. Ell ens explicava les proves efectuades durant el cap de setmana.

Pubillatge Jordi

Els representats torderencs, acompanyats de fadrí i madrina, van presentar-se a la candidatura per ocupar un dels llocs que anualment es proclamen. Després dels bons resultats a les proves, Tordera aconsegueix tenir doble representació al pubillatge del Maresme.

Tordera és històricament un dels municipis més implicats en el pubillatge, també del Maresme. Sense anar més lluny, en els últims 5 anys sempre hi ha hagut representació. Fins aquest any, la Dama Comarcal era la també torderenca Candela Baca. Ruth Maresma va ser escollida Pubilla del Maresme 2021. Judit Duran com a 2a Dama del Maresme 2019-2020. A més, l’any 2018, Tordera va acollir el certamen al municipi. A nivell nacional, el 2003 Tordera va ser escenari de l’elecció del pubillatge de Catalunya en un acte que va aplegar centenars de persones al parc de la Sardana.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES