IniciNoticiesEntitatsEl rober del De Tots s’ha traslladat en un local d’Àgora Parc

El rober del De Tots s’ha traslladat en un local d’Àgora Parc

El Rober es troba situat al carrer riu Llobregat, numero 47 d’Àgora Parc.

El Rober del Rebost solidari de Tots, ha estat traslladat. L’Ajuntament de Tordera, a través de la regidoria de serveis socials, ha canviat la ubicació de la secció de roba i complements del Rebost Solidari del municipi. Es tracta d’un servei que ajuda a les persones que més ho necessiten donant-los roba i complements.

Inicialment la secció del Rober compartia espai amb el rebost d’aliments, al Polígon de Can Verdalet. Després de la pandèmia, el consistori va decidir fer el trasllat del servei a un local més ampli situat a Àgora Parc. Ho explica la regidora Toñi Garcia.

Rober 1 Toñi

“Vam decidir fer el trasllat a Àgora Parc on hi ha més espai: lavabos, planxa, rentadores, magatzem…”

L’espai compta amb diferents compartiments. El fet de ser un únic espai destinat a aquest servei, i havent guanyat més espai, ha permès la instal·lació d’un espai de planxa, rentadores, exhibició de la roba i magatzem, així com llibres per a petits i grans.

La roba que es dona ve de donacions, i s’atorga segons un sistema de distribució dirigit pels Serveis Socials. La Sandra, encarregada del Rober de Tots de Tordera, explica quina és la feina que es fa i qui es pot emportar la roba.

Rober 2 Sandra

El nou espai del Rober se situa a Àgora Parc. És per això que s’ha habilitat un servei d’autobús per a les persones que hi vulguin arribar des del centre del municipi. La primera sortida de l’autobús des del centre és a les 8:55h. El servei del Rober atén els dimarts i dijous des de les 9:30h (hora que arriba l’autobús) fins les 12h. Aquests dies son d’atenció i distribució al públic, mentre que la resta de dies de la setmana és de captació i ordenació del material.

Des de l’Ajuntament es fa una valoració molt positiva del canvi de localització i el servei social que es dona. Sobre el valor en parla la regidoria Garcia.

Rober 3 Toñi

El Rober es troba situat al carrer riu Llobregat, numero 47 d’Àgora Parc.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES