IniciNoticiesEsportsEncara queden places per anar amb autocar a Manresa per recolzar al...

Encara queden places per anar amb autocar a Manresa per recolzar al sènior femení del CEEB Tordera a la Final a 4 de Copa Catalunya

Un fet històric que viurà el club torderenc aquest cap de setmana al pavelló Nou Congost

Manresa acollirà els propers 13 i 14 de maig la Final a 4 de la Copa Catalunya femenina de bàsquet que definirà l’equip campió de la categoria i, gairebé més important, els dos equips que disputaran la Copa Espanya per decidir els ascensos a la Lliga Femenina 2 estatal. El CEEB Tordera Uni Girona ha fet història i s’ha classificat. S’enfrontarà a l’equip amfitrió, al Manresa. Per aquest motiu, des del club torderenc s’ha organitzat un autocar per tots els aficionats que vulguin anar al pavelló Nou Congost de Manresa. La presidenta del CEEB Tordera, Susanna Perera, destaca que és un fet històric.

Susana CEEB 1

“estem super contents i animats. Tenim moltes ganes d’arribar ben lluny”

El dissabte 13 de maig es disputarà el partit de semifinal del CEEB Tordera Uni Girona a les 10:30h. El conjunt torderenc es veurà les cares, per quarta vegada aquesta temporada, amb el Manresa. El diumenge es disputarà el partit pel tercer i quart lloc a les 16h de la tarda. I la final serà a les 18:10h. El CEEB Tordera ofereix 2 packs: el d’1 dia (anar i tornar) per socis 5 euros i per no socis 8 euros, i també hi ha l’opció dels 2 dies. Ho explica la presidenta de l’entitat.

Susana CEEB 1

Es pot reservar una plaça a l’autocar posant-vos en contacte a través del correu electrònic infoceebtordera@gmail.com o bé trucant al 696720440.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES