IniciNoticiesSocietatTordera tanca l’abril amb 52 persones menys a l’atur

Tordera tanca l’abril amb 52 persones menys a l’atur

Estem parlant de 127 persones menys a l’atur que fa 1 any

En acabar el mes d’abril, a Tordera hi havia 1023 persones apuntades a les llistes de demandants de feina. Són 52 menys que les que hi havia el mes anterior, segons certifiquen les dades de l’Observatori del Treball i Model Productiu de la Generalitat. La taxa d’atur baixa del 13% i es situa en el 12,84%

No hi ha dubte que aquestes xifres es beneficien de l’inici de la temporada turística, amb l’increment de contractació que repercuteix des del sector dels serveis. És una dinàmica que es produeix cada any, però en aquest cas amb dades molt més positives. Només cal comparar-les amb les d’ara fa un any. L’abril del 2022 es va tancar amb 1150 persones apuntades a les llistes de l’atur, 127 més que no pas ara. 

Des de Comissions Obreres, destaquen la qualitat de l’ocupació, amb la meitat dels contractes nous indefinits però es reclamen millores salarials davant el context econòmic. Ricard Bellera és el secretari de Treball del sindicat.

Ricard Bellera

“1 de cada 2 contractes signats aquest mes d’abril eren indefinits”

Amb les dades del mes d’abril, al Maresme hi ha 20.853 persones inscrites com a demandants de feina sense ocupació. Això implica que la taxa d’atur a la comarca és del 9,89%.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES