IniciNoticiesMedi ambientCINC URBANITZACIONS DE TORDERA REBEN UN PLA DE PREVENCIÓ D’INCENDIS DE MANS...

CINC URBANITZACIONS DE TORDERA REBEN UN PLA DE PREVENCIÓ D’INCENDIS DE MANS DE LA DIPUTACIÓ.

Cinc urbanitzacions de Tordera compten des d’ara amb un pla de prevenció d’incendis que els ha lliurat la Diputació de Barcelona. Es tracta de les urbanitzacions Agora Parc, Sant Daniel, Mas Mora, Terrabrava i Tordera Park i la urbanització Santa Rosa dels Pins/Mas Gabana al municipi d’Arenys de Munt. L’acte d’entrega dels plans ha estat presidit pel president de la Diputació de Barcelona, Antoni Fogué, i ha comptat amb l’assistència d’alcaldes i regidors dels municipis que han rebut els plans. El regidor de medi ambient de Tordera, Carles Aulet va recordar la feina que té el municipi en la gestió de les urbanitzacions.

Durant el lliurament dels plans, el president de la Diputació de Barcelona, Antoni Fogué, va afirmar que «gràcies al treball conjunt de redacció d’aquests documents entre la Diputació i els ajuntaments on pertanyen les urbanitzacions, podeu disposar avui d’un instrument de gestió que us ajudarà a fer front a les vostres obligacions legals en matèria de prevenció i d’emergència en cas d’incendi forestal». Fogué també va remarcar que «la previsió de la Diputació és que els plans de les 750 urbanitzacions que hi ha a la província estiguin redactats l’any 2015».

En el període 2004-2010, la Diputació de Barcelona ha redactat un total de 396 plans de prevenció d’incendis forestals a les urbanitzacions repartits en 113 municipis de la província.

ÚLTIMES NOTÍCIES