IniciRàdio a la cartaEl show dels esportsEl CFTordera encara no sap que és guanyar a la fase d'ascens...

El CFTordera encara no sap que és guanyar a la fase d’ascens a primera catalana

Acabada la primera volta, els torderencs només han sumat un punt en 5 partits. Situació oposada a la del sènior femení del CEEB Tordera que encadena 8 victòries consecutives a Copa Catalunya

Nou cap de setmana esportiu on el CEEB Tordera Uni Girona segueixen imparables a Copa Catalunya. L’equip ja classificat per la Final a 4 no perd des del mes de març, encadenant així 8 victòries consecutives en el tram final de temporada. L’última el passat divendres a la pista del CB Prat (59-70). En un partit on les torderenques van sortir a pista desconcentrades i sense ritme. Després del descans, l’equip femení va estar molt més encertat de cara a cistella i els dos darreres quarts van ser claus per sumar un nou triomf.

La cara negativa del cap de setmana ens la deixa el primer equip del CFTordera. Dissabte visitava el camp del Blanes en l’última jornada de la primera volta a la fase d’ascens a primera catalana. Els de Jose Cáceres van perdre el derbi per 4 a 3 i s’enfonsen a l’última posició de la classificació. El duel va ser d’alt voltatge com era d’esperar. Els locals van encarrilar el partit a la primera part marxant al descans amb un 2 a 0. A la segona part va arribar la reacció torderenca amb el gol imparable de Pitu, però un seguit d’imprecisions dins de l’àrea faria pujar el tercer del Blanes que sentenciaria amb el 4 a 1. Tot i això, el CFTordera encara posaria emoció al partit fins al final amb 2 gols més, però sense temps escoltaria el xiulet final amb un 4-3 al marcador.

En futbol sala, el Futsal Tordera va perdre 2 a 4 contra Lloret i l’Athletic Club Tordera Parc va derrotar al Farners per 3 a 7.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES