IniciNoticiesEsportsAvui juga el sènior femení del CEEB Tordera a la pista del...

Avui juga el sènior femení del CEEB Tordera a la pista del CB Prat i demà el CFTordera buscarà la victòria en el derbi contra el Blanes

La jornada esportiva comença avui mateix amb bàsquet i continuarà demà amb futbol i futbol sala. El CPTordera i el sènior masculí del CEEB Tordera descansen aquest cap de setmana

El CEEB Tordera Uni Girona amb els deures fets i classificades per la Final a 4 a Copa Catalunya, l’equip de Marc Delemus disputa avui la penúltima jornada de lliga a la pista del CB Prat. Tot i tenim el bitllet per jugar a Manresa el 13 i 14 de maig, el conjunt torderenc necessita el triomf per mantenir la tercera posició a la classificació. Aquest vespre a partir de les 21:15h començarà aquest duel contra el CB Prat que encadena 3 derrotes seguides i que es podrà seguir en directe per Ràdio Tordera i el canal principal de Youtube. Un partit que serveix també per començar a preparar-se per arribar fortes a la semifinal. L’entrenador de l’equip femení destaca la dificultat dels rivals a la Final a 4.

Delemus objectius final 4

“L’objectiu era classificar-se, disfrutar l’experiència, i a partir d’aquí aquestes dues setmanes que queden treballar fort per arribar en bones condicions. Sortirem a guanyar els dos rivals que queden”

La jornada de dissabte ens oferirà un plat fort a la fase d’ascens a primera catalana. En l’últim partit de la primera volta, el CFTordera disputarà un derbi contra el Blanes CD. A més, pels torderencs serà tota una final, ja que necessiten els 3 punts per capgirar els resultats negatius que arrossega. El rival es troba per sobre el CFTordera a la classificació, en cinquena posició. L’enfrontament serà a les 18h de la tarda al camp del Blanes i es podrà seguir en directe via Ràdio Tordera i canal de Youtube.

En futbol sala, el Futsal Tordera encara el final de temporada a segona divisió catalana a mitja taula. El proper rival serà el Lloret dissabte a les 18:30h. L’Athletic Club Tordera Parc s’enfronta diumenge contra el Farners, rival directe a la classificació. El partit començarà a les 18:00h de la tarda.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES