IniciNoticiesSocietatL’AMPA del Vedruna Tordera prepara una marxa solidària el 21 de maig

L’AMPA del Vedruna Tordera prepara una marxa solidària el 21 de maig

L’entitat és avui la convidada a l’espai “La Terenyina”

L’Associació de mares i pares de l’escola Vedruna Tordera prepara una marxa solidària per tots els públics oberta a tota la població. Es celebrarà el diumenge 21 de maig, cap de setmana de Santa Joaquima. Tots els beneficis aniran destinats als afectats de la guerra d’Ucraïna Ho explica al programa la Teranyina Sílvia González, presidenta de l’AMPA Vedruna Tordera i la secretaria, Maria Contreras.

Tall AMPA Vedruna

“hi haurà dos recorreguts de 5 i 8 km”

L’AMPA del Vedruna Tordera compta d’una junta de 19 persones a més a més de la presidenta, vicepresident, secretaria i tresorer. Es treballa per comissions per organitzar les diferents activitats que es preparen des de l’organització, com Sant Jordi, Nadal, la castanyada i la festa de final de curs que ja s’està preparant per l’última setmana escolar d’enguany.

L’entitat es financia amb una part de la quota que els alumnes paguen a la escola concertada i ajuden i treballen conjuntament amb l’equip directiu per tirar endavant els projectes tant de l’escola com de les famílies. També en aquest treball amb la direcció traslladen els dubtes o queixes al centre.

Des de l’AMPA de l’escola es demana que les famílies de l’escola s’interessin per l’organització i que també hi hagués més participació a les assemblees. Com afirmen des de la junta, moltes de les activitats que es celebren a l’escola són gràcies a l’AMPA i moltes famílies no ho saben.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES