IniciNoticiesEsportsL’equip júnior i aleví del Club Patí Tordera es classifiquen pels Campionats...

L’equip júnior i aleví del Club Patí Tordera es classifiquen pels Campionats de Catalunya d’hoquei patins

Aquest any la novetat és que les fases finals estrenen nou format multiseu i participaran 64 equips de diferents categories base

La temporada 2022-2023 d’hoquei patins va arribant a la seva fi i el passat cap de setmana van concloure les lligues de 3ª fase preferent, que donen accés als dos primers classificats als Campionats de Catalunya. 

Enguany les fases finals agrupen els 8 Campionats de Catalunya (en queda fora el de categoria Benjamí) en dos caps de setmana. El primer cap de setmana amb celebració de fases finals serà el del 28 al 30 d’abril, en seus de la territorial de Tarragona: Cambrils, Vila-seca, Riudoms i El Vendrell, on s’hi celebraran els Campionats de Catalunya Fem11, Aleví, Fem15 i Juvenil. Per la següent setmana, entre el 5 i el 7 de maig, tindran lloc en quatre seus de la demarcació de Lleida els Campionats de Catalunya Fem13, Infantil, Fem17 i Júnior, disputant-se a Lleida, Alpicat, Vila-sana i Bell-lloc. D’aquests 8 Campionats, el Club Patí Tordera te representació en 2 d’ells, ja que l’equip júnior i aleví s’han classificat per lluitar el títol. El coordinador esportiu de l’entitat torderenca destacava les dificultats que han superat els jugadors juniors durant la temporada.

Campionats 1

Per la seva banda, un any més estarà present en els campionats de Catalunya l’equip aleví. Segons en Sergio Alonso un fet important que hi hagi aquesta continuïtat.

Campionats 2

“El calendari del alevín fue complicado y para clasificarse tuvo que ganar al barça”

Aquest any la novetat és que les fases finals estrenen nou format multiseu i participaran 64 equips de diferents categories base. Aquest format multiseu permetrà que els partits de la darrera jornada de la fase de grups es juguin en horari unificat, eliminant l’aventatge que tenien els equips que participaven en el darrer partit en el format anterior. A més, tots els equips disputaran un total de cinc enfrontaments, i no només els que arribin a semifinals, ja que per decidir de la cinquena a la vuitena plaça també hi haurà creuaments entre el tercer i el quart de cada grup.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES