IniciNoticiesEsportsEL CEM TORDERA COMENÇA LES CONSTRUCCIÓ DE TRES PISTES DE PÀDEL.

EL CEM TORDERA COMENÇA LES CONSTRUCCIÓ DE TRES PISTES DE PÀDEL.

El centre esportiu municipal ha començat les obres de construcció de tres pistes de pàdel, en els terrenys de sorra que fins ara utilitzava com aparcament. L’actuació forma part de la filosofia del grup Accura, que gestiona el centre esportiu torderenc i que a banda de la piscina i gimnàs, també vol fomentar un centre integral d’activitats esportives. El director del CEM Tordera, Juanjo Roig ens explica en que consisteix l’esport del pàdel.

Les instal·lacions de pàdel estaran obertes al públic general. Tot i això, Juanjo Roig avança que els abonats al centre esportiu municipal, gaudiran de avantatges en l’utilització de l’espai.

Les obres van començar ahir i s’allargaran durant un mes i mig. La previsió del CEM Tordera és poder fer l’inauguració de les pistes a mitjans juliol.

El centre esportiu municipal, es va inaugurar fa gairebé tres anys i compta amb instal·lacions d’última generació. Piscines interiors, zona d’aigües, activitats dirigides, sales d’activitats físiques, serveis de nutrició, estètica i fisioteràpia i restaurant amb servei de cafeteria.

ÚLTIMES NOTÍCIES