IniciNoticiesEsportsAquesta tarda el CAP Tordera organitza una gimcana familiar en el marc...

Aquesta tarda el CAP Tordera organitza una gimcana familiar en el marc del Dia Mundial de l’Activitat Física

El Parc Prudenci Bertrana acollirà l’activitat que enguany se celebra sota el lema “Gaudeix la vida, posa’t en marxa”

La Secretaria General d’Esport i Activitat Física i l’Agència de Salut Pública de Catalunya animen un any més a celebrar el Dia Mundial de l’Activitat Física (DMAF). L’objectiu és promoure l’activitat física com a eina de salut i benestar, i estendre els efectes beneficiosos d’aquesta pràctica enfront del sedentarisme, un dels principals factors de risc de mort als països occidentals. Per aquest motiu, des del 3 d’abril i fins al 5 de maig es desenvoluparan activitats. A Tordera, avui dimecres 12 d’abril el CAP Tordera organitza una gimcana familiar per totes aquelles famílies amb infants entre 6 i 11 anys. La Xènia Martí, referent de benestar emocional del CAP Tordera, explica l’objectiu de realitzar una gimcana familiar.

gimcana 1

L’Helena Sánchez, fisioterapeuta del CAP Tordera dona detalls del que han preparat a les 17:15h al Parc Prudenci Bertrana.

gimcana 2

“una gimcana de diferents jocs tradicionals perquè puguin compartir els nens/es amb els pares amb l’objectiu de resoldre un jeroglífic”

El lema d’aquesta edició és “Gaudeix la vida, posa’t en marxa”. Des de l’Organització Mundial de la Salut es recomana acumular 30 minuts d’activitat física diària en adults i gent gran, i 60 minuts en infants i adolescents, ja que millora la qualitat de vida.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES