IniciNoticiesEntitatsOberta la convocatòria de subvencions per activitats de les entitats per al...

Oberta la convocatòria de subvencions per activitats de les entitats per al 2023

El termini de presentació serà fins al 29 de maig de 2023. 

Obertes les sol·licituds de subvencions per entitats 2023. Les subvencions seran destinades al funcionament general de les entitats o a l’execució de projectes i activitats que es puguin encabir en algun dels programes de subvencions i que es realitzin en l’àmbit de Tordera o a fora si tenen un interès per al municipi.

Amb aquesta convocatòria es pretén definir el conjunt de condicions i el procediment a seguir per a la sol·licitud, tramitació, concessió, cobrament i justificació de subvencions que atorgui l’Ajuntament de Tordera a projectes i activitats d’utilitat pública o d’interès social dutes a terme per entitats sense ànim de lucre, amb la finalitat de donar suport econòmic al funcionament d’aquestes entitats i a la realització dels esmentats projectes i activitats.

Les sol·licituds, amb la documentació requerida es presentaran al Registre General de l’Ajuntament de Tordera, de manera telemàtica i només en casos excepcionals i degudament justificats es permetrà la presentació presencial. El termini de presentació serà fins al 29 de maig de 2023. 

Per consultar tota la informació i la documentació necessària entre aquest ENLLAÇ

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES