IniciNoticiesPolíticaMoviment Veïnal x Tordera es presenta oficialment apostant per les polítiques de...

Moviment Veïnal x Tordera es presenta oficialment apostant per les polítiques de joventut, gent gran, comerç local  i civisme

El partit proposa la creació de la regidoria de barris, urbanitzacions i veïnat i la targeta +65

Moviment veïnal x Tordera va omplir ahir la biblioteca en la presentació oficial de la candidatura. Juanje Martin repeteix com a candidat, el partit considera que la figura de Martin, és la que volen transmetre, ‘Un candidat de Tordera, que coneix el poble i la seva gent’. Moviment Veïnal per Tordera es presentarà amb el lema “Ara toca Tordera”.

Moviment veïnal x Tordera va néixer amb la voluntat de canviar la manera de fer de l’Ajuntament i obrir el consistori a la ciutadania. Segons els seus fundadors, el partit volia representar totes les zones territorials de Tordera i les seves sensibilitats. Juanje Martin es mostrava ahir satisfet de l’acte i de poder explicar les seves línies mestres.

Balanç MVxT 1

“estem molt contents amb l’acte, per ser un partit municipalista 100% torderenc té molt de mèrit”

Els eixos de la candidatura seran els feminisme, comerç local, tercera edat i joventut. En aquest sentit, Juanje Martin anunciada ahir la creació de la nova regidoria de barris, urbanitzacions i veïnat i dirigit a la gent gran la creació de la targeta +65.

Balanç MVxT 2

Martin assegura que la candidatura fa mesos que es prepara i que l’experiència de les passades eleccions els donen un bagatge per afrontar amb optimisme els nous comicis. L’objectiu del partit és aconseguir representació municipal.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES