IniciNoticiesRegidoriesLa fira mercat del ram rep milers de visitants al Parc Prudenci...

La fira mercat del ram rep milers de visitants al Parc Prudenci Bertrana

L’entitat La Peixera va tenir un lloc destacat amb la celebració dels seus 25 anys

La fira mercat del ram de Tordera va tancar ahir les portes amb unes sensacions positives de visitants, expositors i activitats. Dissabte matí, la torderenca i presidenta de Barcelona Global va ser l’encarregada d’inaugurar la fira. En el seu parlament va posar el valor el mantenir les tradicions, com és la fira mercat del ram.

Balanç fira 1

Enguany  es posava en valor la tradició agrícola i ramadera amb una mostra de tractors antics i maquinària. També s’apostava per el públic familiar amb la fira de Playmobil.  La directora de la Fira, Nàdia Cantero feia ahir a la tarda un balanç molt positiu de la participació d’expositors i visitants durant el cap de setmana.

Balanç fira 2

“hem tingut molta afluència de gent, amb expositors nous”

La fira va comptar amb diferents espais d’activitats, zona d’alimentació, zona ramadera, mostra d’associacionisme local, entre d’altres.

Els 25 anys de la Peixera va tenir un paper destacat a la fira, amb una programació pròpia. La Cristina i en Manolo, presidenta i tresorer de l’entitat feien un balanç molt positiu del cap de setmana.

Balanç fira 3

La mostra d’associacionisme local va reunir, un any més, el teixit cultural, social i esportiu de Tordera. El comitè organitzador de la fira mercat del ram, començarà a treballar avui mateix per l’ edició del certamen de 2024.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES