IniciNoticiesEsportsEl sènior femení del CEEB Tordera i el Futsal Tordera juguen a...

El sènior femení del CEEB Tordera i el Futsal Tordera juguen a casa i el CFTordera visita el camp del Tossa

La resta de primers equips torderencs descansen abans d’arribar a l’aturada de Setmana Santa

Aquest cap de setmana, només tindrem 2 partits en els equipaments esportius de Tordera en el cap de setmana de la Fira Mercat del Ram. De fet, el CPTordera no tindrà cita esportiva i descansarà 15 dies per la disputa de la copa de la princesa. I el sènior masculí del CEEB Tordera també descansa abans d’afrontar el tram final de temporada. Qui tampoc jugarà el partit que tenia previst per aquesta jornada serà l’Athletic Club Tordera Parc. El seu enfrontament contra el Lloret Esportiu s’ha ajornat.  

El dissabte obrirà la llauna de partits el sènior femení del CEEB Tordera en un duel decisiu a la Copa Catalunya femenina. Després d’encadenar 4 victòries seguides, que ha fet que estiguin dins de la final a 4, les torderenques no poden fallar si volen mantenir-se a la part alta de la taula. Reben la visita del CB Granollers 1, penúltim classificat, a les 19:30h. Un xoc que podreu seguir en directe per Ràdio Tordera i Youtube.

El diumenge també serà de “caixa o faixa” pel primer equip del CFTordera. Els torderencs encara no han sumat cap punt en el play-off d’ascens a primera catalana. A les 17:30h, en directe per Ràdio Tordera i Youtube, els grocs i vermells visiten el camp del Tossa amb el repte d’aconseguir una victòria per no allunyar-se de les primeres posicions. En Jose Cáceres, entrenador del CFTordera, comenta com estan preparant aquest partit.

Jose Caceres Tossa

“un partido que nos quedamos con la espinita allí, porque creo que podríamos haber hecho más. Nos condicionaron las expulsiones”

El sènior del Futsal Tordera tancarà el cap de setmana al pavelló dels països catalans contra el Caldes de Malavella a les 18:00h dins de la jornada 13 de la segona divisió catalana de futbol sala.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES