IniciNoticiesCulturaEls usuaris de la Biblioteca poden suggerir compres de llibres o lectures

Els usuaris de la Biblioteca poden suggerir compres de llibres o lectures

La Biblioteca de Tordera rep subvencions d’entre 10.000 i 15.000€ que serveixen per actualitzar i renovar el catàleg de llibres.

La Biblioteca de Tordera ofereix un gran catàleg de préstec. Des de llibres, passant per revistes i diaris, així com productes audiovisuals com pel·lícules que es troben disponible de forma gratuïta per a tots els ciutadans.

El servei bibliotecari és molt extens. Cada any, entre l’Ajuntament de Tordera, Diputació de Barcelona i Generalitat de Catalunya, la Bilbioteca de Tordera rep subvencions d’entre 10.000 i 15.000€ que serveixen per actualitzar i renovar el catàleg de llibres. La directora de la Biblioteca, Sílvia Anfronts explica que l’oferta de la Biblioteca és variada i es marquen un objectiu.

Sílvia biblioteca 1

“Si consideres que hi ha un llibre que t’agrada molt i no el tenim, ens ho pots comunicar a través de la bústia de suggeriments”

Però la Biblioteca de Tordera va més enllà del préstec de lectures o documents audiovisuals, i és que el servei és un dels més actius de la comarca, promovent activitats lúdiques per a tots els públics. Des de l’Hora del Conte, trobades del Club de Lectura, activitats musicals, exposicions multidisciplinars fins a acollir actes públics esportius, polítics, culturals o d’entreteniment. Sílvia Anfronts explica la diferència que té la Biblioteca amb els altres serveis municipals i bibliotecaris.

Sílvia biblioteca 2

La Biblioteca de Tordera està oberta de dilluns a dissabte. Per a fer propostes es pot fer servir la Bústia de suggeriments físic o a través de la web de la Biblioteca https://tordera.cat/formulari.php?id=1588.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES