IniciNoticiesCulturaJA HAN ESTAT ESCOLLITS ELS 4 FINALISTES DEL CONCURS MUSICAL “GIRAMARESME 2010”

JA HAN ESTAT ESCOLLITS ELS 4 FINALISTES DEL CONCURS MUSICAL “GIRAMARESME 2010”

El concurs musical Giramaresme 2010 ja té finalistes, entre ells no hi ha cap torderenc. Entre els 43 grups s’han escollit “Geotecnica Vertical” d’estil electrònic amb veu, “Mârmara” de música pop, i “La Bundu Band” d’estil alternatiu, els tres grups són d’Arenys. També son finalistes els mataronins “My Wrong Pleasures”, d’estil indie. Aquests grups participaran al concert de finalistes del proper 11 de juny a Sant Pol de Mar, optant a ser guanyadors del concurs.

Carles Vendrell, un dels membres del jurat i també coordinador del Casal de Joves de Tordera explica el procés que s’ha seguit per valorar els finalistes i quines passes es seguiran a partir d’ara.

Giramaresme 2010 és la tercera edició d’un concurs que promouen les àrees de joventut dels ajuntaments de Sant Pol de Mar, Tordera, Palafolls, Sant Cebrià de Vallalta, Calella, Canet de Mar, Pineda de Mar, Malgrat de Mar i Arenys. El concurs està fet per aquells grups que comencen a assajar als pobles i que fan petits concerts als mateixos. Giramaresme pretén ser un trampolí per ajudar als grups que estan començant.

ÚLTIMES NOTÍCIES