IniciNoticiesSocietatEl Casal de Joves celebra els 15 anys d’aniversari amb una nit...

El Casal de Joves celebra els 15 anys d’aniversari amb una nit de concerts

Serà una jornada festiva que tindrà lloc aquest proper dissabte 25 de març.

El Casal de Joves arriba aquest 2023 als 15 anys en funcionament. Una efemèride que se celebrarà amb una nit de concerts a la plaça de l’Església.

Serà una jornada festiva que tindrà lloc aquest proper dissabte 25 de març. La programació comptarà amb actuacions de diversos grups locals que han passat pels bucs d’assaig del casal com “Coverpunk” o “Dosenburg” així com Skoll Wolf i Blas, grup de RAP convidat.

Sònia Aliva, tècnica del Casal, en dona detalls.

Festa casal 1

“Fa molts anys, als inicis del Casal de joves, es va fer molta feina en el rap”

La jornada de concerts començarà a partir de les 20:00h. A les 22:15h es farà una festa “neon” amb el grup de versions “Coco”. Explica en què consisteix la tècnica Aliva.

Festa casal 2

El Casal de Joves de Tordera és un equipament consolidat en el nostre municipi, amb un important projecte clar al darrere:, una eina de referència per al públic jove de Tordera. Gestionat per la Regidoria de Joventut i la coordinació de tècnics municipals, el casal proposa (a través de les diverses programacions temporals) un seguit d’activitats que pretenen ajudar, engrescar i involucrar els usuaris de la instal·lació.

A més d’aquesta quinzena d’aniversari que celebra el Casal de Joves, enguany també s’està redactant el Pla Local de Joventut 2023-2026. És el cinquè que es redacta sota l’objectiu de detectar necessitats del municipi i millorar-ne les polítiques a fer des de l’Ajuntament. Ho explica la tècnica de joventut, Carme López.

Festa casal 3

A banda de les iniciatives esmentades, el Casal de Joves ofereix serveis com els de bucs d’assajos musicals, connexió gratuïta d’internet, tallers, cursos i Punt d’Informació Juvenil (carnet d’estudiant internacional, carnet d’alberguista, assessorament juvenil…).

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES