IniciNoticiesCulturaEl Teatre Clavé acollirà aquest dissabte 25 de març a EL NÚVOL...

El Teatre Clavé acollirà aquest dissabte 25 de març a EL NÚVOL GRIS, GRAS i GROS, un espectacle per infants de 0 a 5 anys

Des de la companyia Teatre al detall han posat tota la seva experiència teatral en aquest petit espectacle.

El Teatre Clavé presenta dissabte una nova proposta del cicle familiar amb la companyia Teatre al Detall.

L’espectacle El núvol gris, gras i gros explica la història d’un núvol viatger, que després de córrer món i acumular aigua i més aigua s’ha fet gris, gras i gros. Ara necessita ploure i buscarà un lloc on la seva aigua sigui profitosa i netegi carrers, regui camps i ompli rius.

Des de la companyia Teatre al detall han posat tota la seva experiència teatral en aquest petit espectacle. En dona detalls el director del Teatre, Josep Navarro.

Navarro núvol

“un espectacle d’objectius i actors amb molta proximitat amb el públic”

El núvol gris, gras i gros es podrà veure al Teatre Clavé dissabte 25 de març a les 17:00h (últimes entrades) i a les 18:00h (entrades exhaurides). L’espectacle té una durada aproximada de 30 minuts i està recomanat per a infants de 0 a 5 anys i els espectadors gaudiran de l’espectacle a sobre de l’escenari!

Les entrades per El núvol gris, gras i gros tenen un preu de 8€ i es poden adquirir a la taquilla del Teatre Clavé. Així mateix, el Cicle Familiar disposa dels descomptes EN FAMÍLIA que permet adquirir tres entrades per un mateix espectacle familiar a un preu de 18€ i/o quatre entrades per un mateix espectacle familiar per 22€.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES