IniciNoticiesEsportsEl torderenc Jaume Camps finalitza la Marató de Barcelona 2023 amb un...

El torderenc Jaume Camps finalitza la Marató de Barcelona 2023 amb un temps de 3 hores 15 minuts i 30 segons

En la seva primera participació va fer realitat el seu somni de completar els 42,195 km de cursa

El passat diumenge es va celebrar la 44a edició de la Marató de Barcelona 2023. Un recorregut de 42,195 km certificat per la Federació Catalana d’Atletisme, completament urbà i que transcorre pels carrers del centre de la ciutat de Barcelona. Enguany, es va arribar al rècord de participants respecte a les edicions prepandèmia. 15.000 corredors, i entre ells un torderenc, en Jaume Camps. Amb només 19 anys va completar la seva primera Marató de Barcelona amb un temps de 3 hores 15 minuts i 30 segons. El punt de sortida va ser l’avinguda de la Reina Maria Cristina, passant per punts tan emblemàtics com el Camp Nou, la Casa Batlló, la Sagrada Família o les torres Mapfre. En declaracions al Show dels Esports, Jaume Camps, explicava els motius de participar-hi.

Jaume Camps 1

Tot i les bones expectatives prèvies que tenia de la cursa, el torderenc declara que va ser molt emocionant viure aquesta experiència.

Jaume Camps 2

“no hi havia cap quilòmetre que no hi hagués algú animant, és una sensació espectacular. Donaven ganes de no rendir-te”

Amb 17 anys, en Jaume Camps es va voler inscriure a la Marató 2021, però al ser menor no va poder. 2 anys més tard ha pogut fer realitat el seu somni que porta preparant des del setembre de l’any passat. El mateix esportista compartia com es va preparar per a la cursa.

Jaume Camps 3

El torderenc va finalitzar en la posició 1376 en la seva primera Marató. Segons Camps no serà l’última. De fet, aquest any en vol fer 2 més, entre elles la de València.

Jaume Camps 4

En categoria masculina el vencedor va ser el bahrainès Marius Kimutai amb un temps de 2 hores 05 minuts i 06 segons. Pel que fa a la representació femenina, la victòria va caure del costat de l’etíop Zeineba Yimer, que va creuar la meta en 2 hores 19 minuts i 44 segons.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES