IniciNoticiesEsportsCap de setmana rodó pel CPTordera i pels sèniors del CEEB Tordera

Cap de setmana rodó pel CPTordera i pels sèniors del CEEB Tordera

Jornada esportiva on els primers equips torderencs s’han retrobat amb la victòria a casa

Tercer triomf consecutiu del sènior femení del CEEB Tordera. Aquest passat dissabte a casa van endur-se una victòria clara de 23 punts de diferència contra el Samà Vilanova (63-39). Les torderenques van sortir molt bé a pista i van poder agafar un avantatge en el marcador d’11 punts en el primer quart. Amb aquesta línia dominant van anar encarrilant el partit, ja que el Vilanova va estar molt poc encertat de cara a cistella. El CEEB Tordera Uni Girona es manté en quarta posició a Copa Catalunya a només un punt de les terceres, el Premià.

En la mateixa línia va seguir el sènior masculí del CEEB Tordera. Amb el pavelló municipal com a fortí, els torderncs van retrobar-se amb la victòria contra el Ripoll (73-64). Era molt necessaria per no despenjar-se de la part alta de la classificació, i no van fallar. Una molt bona primera part va decantar la balança cap al costat dels locals. Això va fer que anessin tot el partit per davant en el marcador i que arribessin al final amb certa comoditat, segellant el duel en el quart període amb un parcial de 21 punts. El primer equip està cinquè a la classificació empatat amb el Club Esportiu Onyar.

En hoquei patins, passejada del CPTordera al Parroquial i porteria a 0 (7-0). Els grocs i vermells estaven obligats a guanyar per estar més a prop de la salvació a l’OK Lliga Plata Sud. I així ho van fer contra els cuers de la categoria, Las Rozas, que arribaven amb diferents baixes en el seu equip. Tot i això, els torderencs van ser molt superiors en un partit que es va desenvolupar amb molta ràpidesa. Els de Sergio Alonso van arribar al descans amb un marcador de 3 a 0, a la segona part no van abaixar els braços i van sentenciar un enfrontament gràcies a un gran Eloi Matas que va fer 4 gols. Conrad Xicota, Jose López i Marc Calvache també es van unir a la festa golejadora. El CPTordera està en novena posició a la lliga i matematicament no té assegurada la permència, però quan falten 4 jornades pel final, els torderencs només necessiten 2 punts. Escoltem la valoració de l’entrenador del primer equip, Sergio Alonso.

En futbol sala en aquesta jornada 11 a la segona catalana, el Futsal Tordera va aconseguir un punt contra el Jovent de Mollet (3-3). I l’Atlhetic Club Tordera Parc va perdre en la seva visita a la pista del Riudellots (5 a 1).

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES