IniciNoticiesEsportsLa Penya Barcelonista de Tordera demana remodelar el local social aprofitant les...

La Penya Barcelonista de Tordera demana remodelar el local social aprofitant les obres de la coberta del pavelló Parroquial

La intenció és millorar la instal·lació municipal amb un seguit de reformes a l’interior degut a l’antiguitat del local, però també a l’exterior, com és proporcionar més il·luminació

Durant el 2023 l’Ajuntament de Tordera va anunciar que es portarien a terme una sèrie d’obres per tal de millorar els diferents equipaments esportius de Tordera. Entre ells es troba el pavelló Parroquial on en els propers mesos s’iniciaran les obres del canvi de la coberta. Aprofitant això, la Penya Barcelonista de Tordera ha sol·licitat al consistori un seguit de reformes, ja que el local social es troba dins el pavelló municipal. Des de l’agrupació creuen que és una remodelació necessària per continuar oferint els serveis als socis/es. El president de la Penya Barcelonista de Tordera, Lluis Agell, detalla els canvis que demanen tant a l’interior com a l’exterior.

LLuis Agell 1

“les reformes les vaig demanar al regidor d’esports. El local és molt vell, tenim goteres, del sostre ha caigut el guix, s’hauria de pintar, també he sol·licitat una porta a la rampa i llum”

Després de frenar tota la seva activitat durant un any i mig per culpa de la pandèmia, l’agrupació tornar a tenir altra vegada tots els fronts oberts amb la seva tradicional activitat de convertir-se en el punt neuràlgic de seguiment del FCBarcelona al municipi. De fet, un dels serveis que s’ha recuperat aquest any és l’autocar oficial fins al Camp Nou. Agell valora positivament la resposta dels barcelonistes aquesta temporada.

Lluís Agell 2

Actualment, 140-150 socis/es militen a la Penya Barcelonista torderenca. Un número inferior a altres anys, per això, s’ha iniciat una nova campanya de captació de socis/es. El president de l’entitat remarca que els socis/es tenen descomptes en les entrades i promocions a la botiga del FCBarcelona, entre d’altres.

Lluís Agell 3

El preu són 25 euros a l’any. Per fer les inscripcions podeu posar-vos en contacte a través de les xarxes socials de la Penya Barcelonista, o bé, al mateix local social.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES