IniciNoticiesComerçEl cap de setmana 1 i 2 d'abril arriba la 46a edició...

El cap de setmana 1 i 2 d’abril arriba la 46a edició de la Fira Mercat del Ram de Tordera

Com a novetat principal, l’entitat la Peixera celebrarà els seus 25 anys amb un espai dedicat a tota la trajectòria de l’entitat i al festival que organitzen cada mes de juliol, entre d’altres propostes.

Des de la regidoria de Promoció Econòmica segueixen ultimant tot els preparatius per tancar l’organització de la 46a edició de la Fira Mercat del Ram i la mostra d’associacionisme local.

Com a novetat principal, així com l’any passat la Colla de Geganters va celebrar en el marc del parc Prudenci Bertrana la Fira del Mon Geganter, enguany serà l’entitat la Peixera la qui celebrarà els seus 25 anys amb un espai dedicat a tota la trajectòria de l’entitat i al festival que organitzen cada mes de juliol, entre d’altres propostes. Durant el cap de setmana presentaran una programació cultural i musical, a més de la programació pròpia que s’organitzarà des la Mostra d’associacionisme local i des dels expositors de la Fira. I per primera vegada, el CAP Tordera participarà a l’esdeveniment amb un estand propi on explicaran la seva cartera serveis que ofereixen seguint la línia del benestar general per a la ciutadania. Així ho la regidora de promoció econòmica i directora de la fira, Nàdia Cantero.

Fira Ram 1

“busquem una fira multisectorial i familiar”

A més, aquest any i amb la voluntat de posar en valor la tradició agrícola i ramadera de la fira i del nostre municipi, el recinte firal  acollirà una mostra de tractors antics i maquinària  de la  pagesia de Tordera. 

Per altra banda, en el sector empresa i serveis, els jocs de la factoria Playmobil també prendran protagonisme amb una exposició  sobre aquestes figures tan especials i també l’esdeveniment es comptarà amb una zona lúdica infantil i familiar. Explica les novetats, Nàdia Cantero.

Fira Ram 2

La Fira Mercat del Ram de Tordera s’inaugurarà el dissabte, 1 d’abril, a les 10:00h del matí amb l’actuació de l’Orquestra de Cambra de l’Escola Artística del Teatre Clavé. L’horari de la fira d’obertura de la fira serà de 10:00h a 21:00h, dissabte i diumenge. 

Com en anys anteriors, es segueix donant l’impuls dinàmic, sostenible i divers a l’esdeveniment, creix el nombre d’empreses participants a la fira i es continua apostant per zones d’activitats, escenari, tallers, zona de serveis, comerç, emprenedoria i artesania, zona d’alimentació amb espai Foodtruck i la tradicional zona ramadera,

Properament es desvetllarà el programa complet d’activitats de la Fira. 

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES