IniciNoticiesCulturaEls dies 10 i 11 de març el Teatre Clavé acull la...

Els dies 10 i 11 de març el Teatre Clavé acull la sisena edició del #FestivalZero

Una programació d’espectacles que té com a eixos bàsics la proximitat física entre artistes i públic i l’aposta per propostes no convencionals amb aforaments reduïts que es puguin viure i gaudir des d’espais diferents del pati de butaques.

Després de girar per diversos municipis, a Tordera el #FestivalZero hi arriba els dies 10 i 11 de març amb una programació que incorpora els espectacles LA METAMORFOSIS DE GREGOR del Aedo Teatro; SPIRALIS, un espectacle de dansa i equilibris a càrrec de Cia. Bool ; i l’espectacle més tecnològic del #festivalzero de la mà de la companyia Pagans Teatres en Xarxa una programació d’espectacles que té com a eixos bàsics la proximitat física entre artistes i públic i l’aposta per propostes no convencionals amb aforaments reduïts que es puguin viure i gaudir des d’espais diferents del pati de butaques.

La sisena edició del Festival Zero acull una programació d’espectacles de diferents gèneres i llenguatges que durant dos mesos giraran pels espais escènics de Teatres en Xarxa i que es podran gaudir al Teatre Clavé el divendres 10 de març i el dissabte 11 de març.

La programació del Festival Zero a Tordera incorpora tres espectacles:

  • LA METAMORFOSIS DE GREGOR de El Aedo Teatro; una obra que reflexiona sobre el ciberassatjament. En Gregor decideix posar la seva vida en mans de la seva audiència en xarxes socials, però , de vegades, en Gregor sent que ha arribat el moment d’abandonar la partida i provocar un “Game over”. No serà en Gregor qui ho decideixi; els espectadors/es decidiran per ell. LA METAMORFOSIS DE GREGOR es podrà veure al Teatre Clavé divendres 10 de març a les 20.30h. Ens parla de l’espectacle, el director del Teatre Clavé, Josep Navarro.
Navarro Festival Zero 1

“posem l’accent en la creació de públic jove”

  • SPIRALIS de la Cia. Bool és un espectacle en el qual dos cossos, dues energies en moviment, construeixen en directe una gran escultura de ferro, immersos en un ambient sonor harmònic que els manté en equilibri. SPIRALIS es podrà veure al Teatre Clavé dissabte 11 de març a les 17h.
Navarro Festival Zero 2

PARAULES QUE TRENQUEN OSSOS de la companyia Pagans trasllada el seu espectacle a un bosc on fan reflexionar la tecnologia i la natura. Sempre duem un telèfon mòbil al damunt. I si per una vegada ens servís per a connectar realment amb el que ens envolta? I si ens permetés veure el que mai veiem, escoltar les paraules que mai escoltem? I si ens permetés reviure les històries gravades al bosc? PARAULES QUE TRENQUEN OSSOS tancarà el Festival Zero al Teatre Clavé amb dues funcions dissabte 11 de març a les 19h i 20.30h. En dona detalls, Josep Navarro.

Navarro Festival Zero 3

A banda de la programació d’espectacles, el Festival Zero a Tordera comptarà amb una acció inaugural. Serà divendres 10 de març a les 20h a la plaça de Miquel Martí i Pol, situada just davant del Teatre Clavé i comptarà amb la participació d’alumnes de l’IES Lluís Companys, joves del Centre S+J Creu Roja Tordera i alumnes de l’Escola de Dansa del Centre de Formació Artística del Teatre Clavé.

Les entrades per cadascun dels espectacles del Festival Zero tenen un preu únic de 9€, mentre que si es vol gaudir del Festival Zero al complert es pot adquirir l’abonament per un preu de 16€ que inclou una totebag del festival. Enguany, també hi ha dos tipus d’abonaments per triar 2 espectacles del Festival Zero per un preu de 12€, també inclou la totebag. Tant les entrades com l’abonament estan a la venda a les taquilles del Teatre Clavé.

Després de Tordera, el Festival Zero continuarà a Teatre Municipal Cooperativa de Barberà del Vallès (17 i 18 de març), al Teatre Núria Espert de Sant Andreu de la Barca (17 i 18 de març) i al Teatre Mercè Rodoreda de Sant Joan Despí (24 i 25 de març). El Festival Zero està organitzat per Teatres en Xarxa i compta amb el suport de la Diputació de Barcelona i la Generalitat de Catalunya.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES