IniciNoticiesCulturaEl festival Zero arribarà a Tordera el 10 i 11 de març

El festival Zero arribarà a Tordera el 10 i 11 de març

El Teatre Clavé de Tordera a través del Festival Zero, vol aconseguir la proximitat física i de contingut dirigit a un públic jove

El Teatre Clavé de Tordera acollirà aquest cap de setmana una nova edició del Festival Zero. El festival té la voluntat d’acostar una programació d’espectacles que té com a eixos bàsics i definitoris aquesta proximitat física i de contingut.  A Tordera, els dies 10 i 11 de març oferirà els espectacle ‘la metamorfosis de Gregor’ de la companyia El Aedo; ‘Spiralis’ de la companyia Bool i ‘Paraules que trenquen ossos’ de la companyia Pagans.

El director del Teatre Clavé, Josep Navarro destaca la qualitat dels espectacles que acollirà Tordera dins la programació.

Festival Zero Navarro

“posem l’accent en la creació de públic jove”

El preu per espectacle serà de 9 euros. L’abonament per 3 espectacles del festival serà de 16 euros. Les entrades es poden adquirir i reservar al Teatre Clavé.

La sisena edició del Festival Zero es durà a terme des del 24 de febrer fins al 26 de març de 2023 als equipaments teatrals que formen part de Teatres en Xarxa: Teatres Despí de Sant Joan Despí, Teatre Núria Espert de Sant Andreu de la Barca, Teatre Municipal Cooperativa de Barberà del Vallès, Teatre Clavé de Tordera i Teatre Auditori de Llinars del Vallès.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES