IniciNoticiesEsportsEl PA Tordera es classifica pel Campionat d'Espanya amb el quartet xou...

El PA Tordera es classifica pel Campionat d’Espanya amb el quartet xou júnior i sènior

L’equip júnior va quedar subcampió del Campionat de Catalunya, i el sènior, en el seu debut, va finalitzar en quarta posició

El Palau d’Esports de Granollers, per on van passar gairebé 6.000 persones, va acollir 2 dies de competició del XXIII Campionat de Catalunya de Grups Xou. Els 2 quartets del PA Tordera van participar de la competició aconseguint molt bons resultats. Dins la categoria júnior van finalitzar subcampiones, i amb el quartet xou sènior, en el seu debut al català, van obtenir una meritòria quarta posició. El president del PA Tordera, Juan Carlos Herrero, valorava l’experiència i destacava les sensacions positives que van viure durant la jornada de diumenge.

Juan Carlos Herrero 1

“Domeu-nos” i “Durga” van ser les dues coreografies que van mostrar les esportistes torderenques davant el jurat. Juntament amb l’entrenadora i coordinadora esportiva del club, Maria González, Herrero comentava que era la primera vegada que competien a una pista blanca i va sortir un disc perfecte.

Juan Carlos Herrero 2

Cal destacar el debut del nou equip de quartet xou sènior. En el seu primer any va aconseguir una quarta posició que segons l’entrenadora torderenca, Maria González, era l’objectiu que s’havien marcat.

Maria González

els que estan en el podi porten molts anys, són mundialistes. Jo els hi deia: si quedem en quarta posició és com un primer lloc per nosaltres

Amb aquests bons resultats, els 2 quartets del PA Tordera s’han classificat pel Campionat d’Espanya que tindrà lloc el pròxim 25 de març a Barcelona en la categoria sènior, i el júnior estarà present el cap de setmana del 31 de març i 1 d’abril a Alcoi. Ho detalla el president del PA Tordera.

Juan Carlos Herrero 3

Pel que fa a la resta de participants torderenques a la prova, les sis patinadores del CP Malgratenc (Núria Bazán, Marina Ruiz, Berta Roig, la Maria Solé, Lídia Codolà) van acabar amb la sisena posició del xou júnior. La torderenca Claudia Carrion amb el CP Caldes d’Estrac va guanyar en quartets júnior i també ha accedit al campionat d’Espanya.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES