IniciNoticiesEntitatsL’ANC Tordera estrena nova executiva local

L’ANC Tordera estrena nova executiva local

Aprovada la nova comitiva local de l’Assemblea Nacional de Catalunya a Tordera amb noves cares i nous objectius

L’ANC de Tordera ha renovat l’executiva gestora de l’entitat local. Una renovació parcial de la comitiva que té l’objectiu de reprendre l’activitat social del moviment independentista a Tordera aportant nous aires i idees a l’entitat, sempre posant els torderencs i torderenques, afirmen, al centre de l’activitat. Votada per unanimitat, l’executiva queda formada de la següent manera:

  • Coordinador: Aniol Canals
  • Tresorera: Maria Lluïsa Carbó
  • Secretari: Biel Poch

El nou coordinador de l’ANC a Tordera, Aniol Canals, assegura volen fer saber que segueixen actius, amb l’objectiu d’aconseguir la llibertat de Catalunya.

Aniol Canals

“sense la gent dels pobles i sense la gent de Tordera no aconseguirem la nostra fita”

Una renovació que aportarà un nou impuls a l’entitat, amb l’objectiu de mantenir els interessos socials dels ciutadans, així com fomentar la cultura catalana i les arrels del municipi  a través d’actes, reivindicacions i el foment de la participació ciutadana. L’ANC Tordera es reivindica com un espai obert on poder participar-hi aportant idees i generant un debat democràtic per millorar la  societat actual així com interpel·lar directament els partits polítics independentistes. Per això, des de l’executiva s’anima als torderencs i torderenques a contactar-hi sense compromís per reanimar l’activitat independentista, cultural i social del país des del municipi.

Entre les primeres propostes, l’ANC vol impulsar des dels municipis una pressió perquè hi hagi un acord amb els partits polítics per assoli la llibertat de Catalunya. Així mateix, la nova junta ja està treballant en les properes accions a dur a terme. De fet, s’espera que aquest mes de març es faci la presentació oficial de la nova junta en un acte obert al públic.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES