IniciNoticiesSalutLa Taula de Salut Comunitària organitza xerrades i tallers a l'entorn de...

La Taula de Salut Comunitària organitza xerrades i tallers a l’entorn de la salut de la dona

La propera xerrada serà el dijous, 2 de març per parlar de Menopausa i alimentació a càrrec de la ginecòloga Ramona Fabrega i la nutricionista del CAP Tordera, Isolda Vila.

La Taula de Salut comunitària de Tordera, en el marc del Dia de la Dona, i com a resultat de les trobades organitzades fa uns mesos al programa “Parlem”, organitza per a les setmanes entrants diferents activitats de divulgació relacionades amb la salut de la dona.

Així, durant els pròxims dies hi haurà xerrades relacionades amb la sexualitat femenina, la menopausa i l’alimentació en aquesta etapa, un taller de sabó per a zones íntimes, una xerrada sobre el sòl pelvià i un taller d’autoexploració mamària. Ho explica la regidora de salut, Nàdia Cantero.

Xerrades dones 1

“per commemorar el dia de la dona, hem dedicat la taula a la salut de la dona”

La Taula es va estrenar el passat dimarts amb la xerrada ‘Sexualitat femenina, sexualitat poderosa’ a càrrec de la psicòloga perinatal, terapeuta i sexòloga, Paula Cavalcante. La propera xerrada serà el dijous, 2 de març per parlar de Menopausa i alimentació a càrrec de la ginecòloga Ramona Fabrega i la nutricionista del CAP Tordera, Isolda Vila. Ens avança aquestes i altres activitats la regidora Cantero.

Xerrades dones 2

La Taula de Salut comunitària està formada per representants tècnics de l’ICS (ambulatori de Tordera), les farmàcies locals, per l’Agència de salut pública i per la regidoria de Sanitat de l’Ajuntament de Tordera.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES