IniciNoticiesPolíticaLa candidatura de Ciutadans a Tordera en “stand-by” o mode espera

La candidatura de Ciutadans a Tordera en “stand-by” o mode espera

La regidora Miriam Rocabruna es mostra sorpresa davant la insistència d’altres partits polítics locals perquè es presentin, per així treure vots a VOX

Malgrat haver anunciat, fa uns mesos, que repetiria com a cap de llista de Ciutadans a les properes eleccions municipals, la regidora Miriam Rocabruna puntualitza que, ara, ha canviat la seva situació personal i laboral i que els opcions estan obertes. 

En l’entrevista amb els polítics, assegura que malgrat tenir ganes d’encapçalar la candidatura considera prioritari comptar amb més suports dins el partit.

Rocabruna candidata 1

Rocabruna es mostra sorpresa davant la insistència d’altres partits polítics locals perquè es presentin, per així treure vots a VOX. Rocabruna els hi recorda que Ciutadans és un partit centre liberal i no d’ultradreta i que no tenen res a veure amb VOX.

Rocabruna candidata 2

“Yo no puedo quitar votos a Vox, porque VOX no tiene nada que ver con Ciudadanos”

Els partit de Ciutadans suspesa tres opcions: Una candidatura encapçalada per Míriam Rocabruna; una candidatura encapçalada per una altre persona o bé no presentar-se a les eleccions municipals. La decisió es coneixerà en les properes setmanes.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES