IniciNoticiesEsportsPer primer cop el Twirling Vila de Tordera competirà com a club...

Per primer cop el Twirling Vila de Tordera competirà com a club a la Federación Española de Baile Deportivo

Una Federació que està associada a diferents modalitats, entre elles el Twirling. Per això, des de l’entitat torderenca han volgut provar un nou repte on també es poden guanyar una plaça per les copes del món i campionats d’Espanya

Des del Club Twirling Vila de Tordera ja es troben en compte enrere per començar a preparar les primeres proves d’aquest 2023. Les atletes ja tenen repartit al calendari les competicions oficials que obriran aquest curs. El 4 de març serà el cap de setmana on es donarà el tret de sortida a la temporada amb la semifinal Nord Territorial que es disputarà a Valls. Però aquest any, la principal novetat és que el Club Twirling Vila de Tordera competirà a la Federació Española de Baile Deportivo. Serà la primera vegada que hi participaran, i ho faran amb l’equip sènior i amb l’equip base. Miriam Aparició, presidenta i entrenadora de l’entitat torderenca avançava dins el Show dels Esports aquest nou repte.

Míriam 1

“aquest any tenim altres objectius, a veure si aconseguim places per les copes del món i campionats d’Espanya”

El cap de setmana de l’11 i 12 de març se celebrarà a Blanes la primera competició amb la Federació Espanyola de Twirling. Des del club significa obrir el teló de les competicions importants per aquest 2023 i portar sobre la pista els nous exercicis que durant aquests mesos han anat entrenant amb la seva preparació prèvia. A més, les atletes torderenques es podrien classificar per poder anar a la Copa del Món que se celebrarà a Liverpool. Ho explica la mateixa Miriam Aparicio.

Míriam 2

Una altra de les competicions destacada per aquest nou curs serà la que acollirà el nostre municipi el 13 i 14 de maig. Tordera serà l’epicentre un any més del Campionat de Catalunya Base organitzat per la Federació Catalana de Twirling. El club, juntament amb totes les famílies i l’Ajuntament, ja estan preparant aquest esdeveniment.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES